На 5 април хилядите фенове на Sоlar Easter Trinity имат възможността

...
На 5 април хилядите фенове на Sоlar Easter Trinity имат възможността
Коментари Харесай

Рan-Pot гостуват на клуб Ялта преди Sоlar Easter Trinity

На 5 април хилядите почитатели на Sоlar Easter Trinity имат опцията да подгреят за фестивала,заедно с любимците си Pan-Pot.

Берлинското дуо ще показа продължен сет в Room 1 на клуб " Ялта ", а вечерта ще открие един от резидентите на клуба Liubo Ursiny.

През последните две години Pan-Pot бяха хедлайнери на Sоlar Easter Trinity, както и на летния фестивал Sоlar Summer 2017, където отпразнуваха десетата годишнина от издаването на дебютния им албум Pan-O-Rama.

Причината за честото завръщане на дуото е повече от ясна, Тасило и Томас постоянно имат нещо ново за публиката, което да ги гмурне в дълбините на техното.

От основаването си през 2005 година наличието на дуото на актуалната техно сцена е преобладаващо. Определящи се като диджеи „ от тъмната страна на силата “, те изкривиха усещанията на публиката по света и дадоха подтик на музиката с тяхното епично създаване на траковете, пулсиращи бас линии и от време на време мрачни мелодии.

Те са отговорни за шлагери като Charly и Fugitives, а части като Confronted и Captain My Captain демонстрираха техния типичен, самоуверен и неподвластен на времето жанр, представяйки ги като продуценти на върха на международната сцена, като звукото, по този начин и концептуално.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на " Ялта " на цена от 20 лева

Повече поробности за програмата на клуба може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР